Hvordan Sminke Bort Poser Under Øynene?

Gode bøtemidler for poser og mørke ringer under øynene: masser med isbiter, press en kald skje, agurkskiver eller teposer mot huden. Lave temperaturer øker blodtilstrømningen, og reduserer dermed skjønnhetsfeil under øynene. Agurk lysner pigmentflekker og gir fuktighet til tørr og sensitiv hud.
Legg først en dekkende concealer under øyepartiet, dekk hele området under øyet. Legg også gjerne concealeren opp mot nesebenet ved øyenkroken for å lysne hele øyepartiet og gi øynene et løft. Legg et tynt lag og jobb den lett inn i huden. Jevn godt ut alle overganger.

Hva skal jeg gjøre med poser under øynene?

Agurkomslag, kalde, brukte teposer, peppermyntete. Øyebind som man avkjøler før bruk er veldig effektivt for å forhindre poser rundt øynene. Ta det på deg 10 minutter før du står opp om morgenen, eller prøv rett og slett en våt og kald klut. Øyebind fås kjøpt på store klesforretninger som for eksempel H&M.

Hvordan sminke seg under øynene?

– Det beste er å bruke foundation på huden i ansiktet, og concealer under og rundt øynene. Jeg selv legger foundationen opp til øynene (ca. 1-2 cm nedenfor øyet) og concealer under øyet, også blender jeg de sammen mot hverandre. På den måten sikrer man en fin og jevn overgang.

Hvordan fjerne ringer under øyne?

Disse triksene bør du prøve

  1. Rens bihulene: Ved å rense nesen med et nesehorn kan du bidra til at mindre væske samler seg opp som følge av allergi og forkjølelse.
  2. Bytt sovestilling: Sovestillingen din påvirker deg mer enn du tror, og hvis du sover på siden kan faktisk tyngdekraften gjøre posene under øynene verre.
See also:  Hva Skal Man Ha På Seg I Jobbintervju?

Hvor lys skal concealer være?

Concealeren bør være lysere enn resten av ansiktet, men pass på at den ikke blir for lys. Siden konsistensen er litt tørrere kan det være litt lettere å bruke en liten kost, da har du bedre kontroll på hvor mye du påfører.

Hvordan få ned hevelse rundt øynene?

Når øynene trenger litt hjelp til å bli kvitt hovenheten, altså vanligvis med en gang du våkner, pakker du en isbit godt inn i gasbind og presser den lett og forsiktig mot huden der den er hoven.

Hvorfor har vi agurk på øynene?

Et av de eldste og mest effektive triksene for poser under øyene er agurk skiver. Agurker er rike på mineraler og antioksidanter, som hjelper mot hevelse, rødhet og irritasjon. De har også en kjølende effekt som bidrar til å minske utvidede blodårer, og dermed redusere forekomsten av hevelser rundt øynene.

Hvordan få sminken til å se naturlig ut?

Prepp huden for å få en naturlig glød

En fuktet hud vil gjøre at sminken ser mer naturlig og frisk ut, og det er derfor viktig å preppe huden med masse fuktighet før du påfører sminke.

Hvordan sminke rynkete hud?

Bruk heller kremfoundation eller flytende foundation i et tynt lag, tipser Strifeldt. Et annet lite triks for å skjule rynker, er å sette fokus på noe annet enn huden. – Legg vekt på øynene og brynene, eller ta en fin, klar farge på leppene. Da blir det ikke fokus på de linjene du måtte ha, tipser Botnen.

Hvordan sminke bort trøtte øyne?

Åpne øynene

See also:  Hvordan Åpne En Vinflaske Uten Vinåpner?

Lyserosa er en favoritt for trøtte dager. Legg en lys skygge over hele øyelokket. Vær forsiktig med vågale farger som knallgrønt eller himmelblått. Legg et tynt lag over hele øyelokket, og marker globelinjen med en litt mørkere nyanse.

Hvorfor ringer under øynene?

Når huden er så tynn, er det lettere å se blodårene som ligger under huden. Og like under øyenene ligger det blodårer som dermed kommer til syne. Andre steder på kroppen er det dessuten et fettlag som skjuler blodårene, men under øynene er det mindre fett enn mange andre steder.

Hvorfor er jeg så mørk under øynene?

De vanligste årsakene til mørke ringer

1. Økt mengde pigmentering i huden rundt øynene. Avleiring av pigment i dette området er spesielt vanlig hos de med mørkere hudtype eller som tar brunfarge raskt. Det kan også være en etterfølge av betennelse på øyelokkene som ved atopisk eksem.

Skal concealer være lysere enn foundation?

– Faktisk bør concealeren helst være en nyanse lysere enn den foundationen du bruker. Dette fordi du bygger opp et tykkere lag med makeup hvis du bruker begge deler. Hvis concealeren ikke er litt lysere, vil det tykkere laget bli for mørkt. Under øynene bør concealeren også være lys, da vil området der virke friskere.

Hvordan sminke seg når man er 50?

Sminken du må ha etter 50

  1. Primer. For å bekjempe en hetetokt kan du bruke en primer på huden, øyelokk og lepper for å få sminken til å sitte bedre.
  2. Fuktighetsgivende foundation. Huden blir ofte tørrere og mer sensibel med alderen.
  3. Concealer.
  4. Vippetang.
  5. Vannfast øyensminke.
  6. Matt øyenskygge.
  7. Blush.
See also:  Hvor Mange Trær Er Det I Verden?

Når brukes concealer?

En concealer eller dekkstift brukes til å skjule ujevnheter i huden, som for eksempel mørke ringer under øynene, kviser, pigmentflekker, arr eller store porer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.