Hvordan Ta Skjermbilde Av Hele Siden?

For å ta et skjermbilde av en hel side, trykk på Ctrl+Shift+I-kombinasjonen på ønsket side på tastaturet. Administrasjonskonsollen vises til høyre. Trykk på de tre prikkene øverst til høyre for å få opp en meny.

hva er skjermbilder?

Skjermbilder må ofte brukes til å vise noe på nettsteder eller programmer. I denne sammenhengen kan det være nyttig å tegne piler og sirkler for bedre å forklare hva som skjer på skjermen.

hvordan kan du ta et skjermbilde av et område?

For å ta et skjermbilde av et område på skjermen, velger du Windows-tast + Shift + S. Tegn det rektangulære området du vil ha bilde av, og slipp museknappen. Bildet havner i Bilder-mappen i Windows, og derfra kan du kopiere det videre med CTRL + C. For å ta et skjermbilde av det aktive vinduet trykker du på Alt + Print Scrn i Windows 10.

hvordan tar du et skjermbilde i windows?

I Windows tar du et bilde av hele skjermen ved hjelp av Print Scrn-knappen, som gjerne sitter øverst i høyre hjørne av tastaturet. For å ta et skjermbilde av det aktive vinduet trykker du Alt + Print Scrn. For å ta et skjermbilde av et område på skjermen, velger du Windows-tast + Shift + S. Tegn det rektangulære område du vil ha bilde av,

hvordan kan du ta skjermbilde av vinduet?

For å ta et skjermbilde av det aktive vinduet trykker du Alt + Print Scrn. For å ta et skjermbilde av et område på skjermen, velger du Windows-tast + Shift + S. Tegn det rektangulære område du vil ha bilde av, og slipp museknappen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.