Hvordan Ta Ut Linser Med Lange Negler?

Den andre måten å fjerne linser med lange negler på, innebærer å forlenge øyelokkene ved hjelp av to fingre på en hånd. En finger berører øvre øyelokk i midten av lash linjen, og den andre berører det nedre øyelokk.

hvordan unngå forveksle linser?

Tørk hendene for å minimere mengden vann som kommer i kontakt med kontaktlinsene. Et annet viktig råd når du tar ut (og setter inn) kontaktlinser, er å begynne med samme øye hver gang. Det reduserer risikoen for å forveksle linsene.

hva kan du gjøre for rengjøring av linser?

Hvis du ikke bruker endagslinser, er noe av det viktigste du kan gjøre for å beskytte øynene og synet, å gjøre rengjøringen til en del av den daglige rutinen når du tar ut linsene. Rask og enkel rengjøring av kontaktlinser. Dette er alt du trenger å gjøre: Legg linsen i håndflaten og hell over linsevæske.

hva kan du gjøre med linsevæske?

Dette er alt du trenger å gjøre: 1 Legg linsen i håndflaten og hell over linsevæske. 2 Gni linsen med fingertuppen i 30 sekunder. 3 Gjenta prosedyren med den andre linsen. 4 Legg linsene i beholderen, dekk dem med ny linsevæske og sett på lokket. More

Leave a Reply

Your email address will not be published.