Hvordan Vet Man Om Man Har Hjernerystelse?

Hjernerystelse – symptomer og behandling. Ved hjernerystelse skal man være observant, særlig ved de første 12 timene. TYPISKE TEGN PÅ HJERNERYSTELSE: Hodepine, kvalme og tretthet er vanlige symptomer på hjernerystelse. Foto: NTB Scanpix/Shutterstock.

Hvad er symptomerne på hjernerystelse?

De typiske symptomer på hjernerystelse er hovedpine, svimmelhed, træthed, kvalme og koncentrationsbesvær. Symptomerne kan føles i mere eller mindre grad, og derfor kan behandlingen også være forskellig fra hjernerystelse til hjernerystelse. Behandling – hvad gør man ved hjernerystelse?

Hvordan Forlænger man hjernerystelse?

En forskningsgennemgang fra i år (2017), som har gennemgået forskning i sportsfolk med hjernerystelse, konkluderer, at både for lidt hvile og for meget hvile, kan forlænge ens symptomer på hjernerystelse. »Man skal lytte til sin krop og psyke.

Er hjernerystelse forbigående?

Hjernerystelse er altså for langt de flestes vedkommende en forbigående tilstand. Hjernen arbejder på at reparere sig selv og genoprette balancen efter at være blevet rystet af et hårdt slag. Derfor kan det være godt at slappe af og undgå for mange indtryk, så længe man føler sig mærket af hjernerystelsen.

Hvor mange har senfølger af hjernerystelse?

Der findes ikke valide tal på, hvor mange der får senfølger af hjernerystelse, men forskerne anslår, at det er en ret lille procentdel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.