Hvorfor Ikke Vaske Vinduer I Sol?

* Ifølge tidligere verdensmester i vindusvask, Kurt Gullhav, bør du ikke vaske vinduene i stekende sol. – Ikke vask vinduer når solen skinner på vinduene, da kan de bli skjoldet. Overskyet vær er det beste vindusvaskeværet, sier han til NRK.

Hvorfor vaske sine vinduer selv?

På den måde slipper du for en større regning til vinduespudseren, som typisk foretrækker at vaske dine vinduer talrige gange om året, med en stor samlet regning til følge. Hvorfor vaske sine vinduer selv? Der findes adskillelige grunde til at det er godt at vaske sine vinduer selv.

Hvordan tager vinduespudseren vinduer?

Således tager de sig selv af vinduespudsningen indendørs, mens de lader vinduespudseren om den udvendige pudsning. Hermed kan vinduespudseren komme til uden for meget koordinering, foruden at han tager de mest besværlige vinduer, som tit kræver stige.

Hvordan laver du vinduesvask?

Metode 3#: Vinduesvask med salmiakspiritus og opvaskemiddel 1 Hæld 5 liter koldt vand i en spand eller balje 2 Bland ca. 5 ml opvaskemiddel i vandet ( det behøver ikke at være helt nøjagtigt) 3 Hæld ca. 2 spsk. salmiakspiritus i sæbeblandingen 4 Rør rundt i fortyndingen 5 Påfør blandingen med en indvasker/svamp 6 Brug en skraber til at fjerne den overskydende beskidte vand More

Hvordan undgår du snavs i vinduerne?

Følg doseringsforholdet på flasken (typisk 0,5 dl sæbe til 10 liter vand i spand). Vandet må gerne være lunkent, da det gør det nemmere for sæben at fjerne snavs og smuds fra vinduerne, og efterlader skinnede stribefrie ruder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.